BEELDEND KUNSTENAAR

Iets Over Mijzelf !

Welkom Bij Mijn Portfolio!

Ik probeer mij te onderscheiden van andere portrettisten door met mijn werk risico’s te nemen en daardoor te verrassen en te inspireren. Dit komt tot uiting in het kleurgebruik, de gelaagdheid van het schilderij, de keuze van het materiaal, etc.

Mijn portretten zijn altijd het resultaat van passie in het schildersvak en het enthousiasme voor de onderwerpen die mij raken.

Wat Ik Voor U Kan Doen !

De mens mag dan wel een ‘hoofd’ hebben en geen ‘kop’, ik raak gefascineerd door een mooie menselijke kop. Een gezicht moet een verhaal vertellen, dat tijdens het schilderen als het ware tot leven komt.

Mijn uitdaging is om naast de oppervlakkige huid, ook de ziel te ‘raken’. Elke keer als de toeschouwer naar het werk kijkt, moet het verhaal groeien.

Voor meer informatie over mijn werk, neemt u gerust contact met mij op.

Mijn Artistieke Kennis !

Als beeldend kunstenaar blijf ik mij artistiek ontwikkelen en ben daarbij steeds bereid om te zoeken naar nieuwe vormen. Een bevlogen geest die immer zoekend is naar de heilige graal van de menselijke ‘kop’.

Iets Over Mijzelf !

In de loop der jaren heb ik een eigen modern gezicht kunnen laten zien in de portretkunst. In het verleden heb ik lessen gevolgd bij Nederlandse beeldend kunstenaars die hun strepen hebben verdiend.

Ik woon in de levendige, historische stad Breda in het zuiden van het land, waar het bruist van de inspiratie! Ik geniet van mijn fantastische en creatieve reis als beeldend kunstenaar.

timeline_pre_loader

'Hoezee' 2013

Hoezee
Hoezee